HomeTagkookstudio Berichten | Kookstudio Informatie.NL

oktober 4, 2019
https://i1.wp.com/www.kookstudioinformatie.nl/wp-content/uploads/2019/10/macaroni-met-paddenstoelen.jpg?resize=683%2C640&ssl=1

Het nieuwe kookstudio seizoen gaat weer van start bij Carlo’s Kookstudio in Pijnacker. Carlo is weer terug na een halfjaar werkzaam te zijn geweest in de Chambres d’Hôtes ‘Le Vieux Boulanger‘ in Saint Priest la Roche (Frankrijk). In Frankrijk heeft hij weer inspiratie opgedaan om weer nieuwe gerechten te maken in de komende workshops. Mocht...

juli 21, 2019
news-listing-09
news-listing-12
news-listing-14
news-listing-15
news-listing-16
restaurant-chinese-2

Bezoek de leukste kookstudio's van Nederland en België en laat je verrassen door diverse Chef-koks om nog lekkerder te leren koken. Eigenlijk wat je waarschijnlijk al langer wilde doen. Koken als een echte kok, zoals je steeds vaker in de verschillende media ziet. En dan nog Puur en Gezond op Smaak ook. Met passie en liefde voor het koken, maak je de lekkerste gerechten. Ervaar dit met je vrienden, collega's, familie en vier dit gezamenlijk in een sfeervolle kookstudio naar keuze en laat je inspireren.

Zoek & beleef veel plezier!

Zoek nu welke kookstudio u wilt vinden. Voor uw werk, een gezellige avondje uit met vrienden, een familiefeestje of een andere gelegenheid. Kookstudioinformatie.nl helpt u de meest geschikte kookstudio te vinden met de leukste kookworkshops of proeverijen bij u in de buurt. Snel en makkelijk!

Zoek & beleef veel plezier

Zoek en vind de passende kookstudio voor al uw wensen. Voor uw bedrijf of vereniging, een feestje voor thuis of andere gelegenheid, Kookstudioinformatie.nl helpt u de juiste kookstudio snel en makkelijk te vinden.

Ontdek

Gebruikers

Kookstudioinformatie

Back to Bello home

Copyright by Kookstudioinformatie. All rights reserved.

Back to Bello home

Copyright by Kookstudioinformatie. All rights reserved.

Voor al uw websitediensten

Kookstudio en Party Catering

Professionele keukenmaterialen

Hier kan ook jouw bedrijf staan. Vraag naar de mogelijkheden!

Inloggen

Register

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in onze privacybeleid.

Heb je al een account?

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.